Cím:

1097 Budapest, Vaskapu utca, 1/E


Telefon:

+36 89 314 914 

+36 70 655 4861

RÓLUNK

Több mint 30 éves pályafutásunk alatt több száz gyönyörű, jól funkcionáló konyhával, egyedi bútorral és még több elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.Elsősorban magánszemélyek, cégek számára készítünk egyedi konyhabútorokat, egyedi beépített szekrényeket a lakás vagy irodák helyiségébe.Nem riadunk meg a kihívásoktól sem. Projektjeink között vannak több lakásos lakóparkok Európa egész területén.

Letisztultság, elegancia és egyszerűség. Ezek a szavak mutatják be legjobban mit jelentenek számunkra a modern konyhák.Célunk olyan időtálló, stílusos, komplett konyhabútor átadása, amelyet a mindennapokban hosszú távon, könnyen és praktikusan tud használni.

Letisztult formák, elegáns vonalvezetés és egyszerű, funkcionális kezelhetőség egy élhetőbb világért.

Minden konyhabútort a vevői igényekhez, a konyha adottságaihoz alkalmazkodva készítünk el.

Alapkoncepciónk része a tisztántarthatóság és a rendezett design.

Egyedi jellegükből adódóan konyhabútorainkat bármilyen színben, méretben, stílusban, saját üzemünkben készítjük a legmodernebb teknológiával felszerelt gépekkel.

E-mailben elküldött ajánlatkérésére napokon belül válaszolunk. Kérjük küldje el nekünk a bútor hosszúság, szélesség, magasság értékét és az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott anyagokat, valamint az elképzelt bútor egyszerű alaprajzát.